BABY-SAFE i-SIZE BASE

i-Size (ECE R129) 40 cm - 83 cm | ≈ Nyfödd - 15 månader | ≈ Nyfödd - 13 kg
  • 40 cm - 83 cm

Säker och enkel installation varje gång
Med BABY-SAFE i-SIZE BASE kan du fästa och lossa ditt babyskydd i bilen med ett enkelt handgrepp. Babyskyddet har praktiska indikatorer som visar när det är korrekt installerat.PRODUKTFUNKTIONER

Highlight Easy Installation BABY SAFE i SIZE BASE 1180x830px 72dpi

Säker och enkel installation varje gång

Du kommer att sätta in och ta ut ditt babyskydd ur bilen många gånger, speciellt under de första månaderna, och tack vare BABY-SAFE i- SIZE BASE är det riktigt enkelt. Basen lämnar du kvar i bilen, förankrad med ISOFIX-fästen, och babyskyddet tar du loss samt fäster i basen med ett enkelt handgrepp. Tydliga färgindikatorer visar att du fäst babyskyddet ordentligt – en extra trygghet för dig som förälder.


PRODUKTBESKRIVNING

Features Height adjustable leg BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Höj- och sänkbart stödben
Stödbenet ger babyskyddets bas extra stabilitet via bilens golv. Det minimerar den tippande och roterande rörelsen, och minskar den framåtriktade kraft som ditt barn utsätts för vid en eventuell krock, vilket innebär ett ökat skydd. För att garantera en säker installation kan stödbenet justeras till exakt den höjd som passar bäst i din bil. Indikatorn, som är enkel att avläsa, visar när stödbenet står stabilt mot bilens golv.

Features Carry handles BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Handtag
De integrerade handtagen, som är bekvämt placerade på basens sidor och front, gör den enkel att bära och flytta.

Features Easy storage BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Enkel att förvara
Vi vet att småbarnsföräldrar har en massa saker som tar mycket plats. Därför har vårt mål varit att ge vår bas en design som gör den enkel att förvara. Stödbenet fälls upp så basen lätt kan placeras i bilens bagageutrymme eller på en hylla hemma.

Features ISOFIX ratchet system BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Justerbara ISOFIX-fästen
Med justerbara ISOFIX-fästen kan ISOFIX-armarna förlängas så du enkelt kan fästa eller ta loss basen från bilens ISOFIX-fästen. När bilens och basens ISOFIX-kopplingar länkats samman ska du föra basen så långt bak som möjligt i sätet. På så sätt hindras babyskyddet från att lyftas uppåt vid en eventuell krock.

SPECIFIKATIONER

INSTALLATION

  • Bakåtvänd montering 40 cm - 83 cm

VIKT & DIMENSIONER

H x B x D

45 - 72 x 44 x 64 cm

H x W x D (folded)

23 x 44 x 66 cm

Vikt

8.7 kg

H x W x D (extended)

72 x 44 x 64 cm