BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE

i-Size (ECE R129) 40 cm - 83 cm | ≈ Nyfödd - 15 månader | ≈ Nyfödd - 13 kg
  • 40 cm - 83 cm

Den mest ergonomiska och säkraste positionen för din baby
Sätets lutning skiljer sig från bil till bil. Du justerar enkelt BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE för en planare sittställning i babyskyddet, vilket ger din baby den mest ergonomiska ställningen under resan.PRODUKTFUNKTIONER

Highlight Adjustable Angle BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px

Går att justera till den bekvämaste och säkraste lutningen för ditt barn

I bilar med sluttande säten tippar barnets huvud gärna framåt när de sitter i ett babyskydd. Med BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE justerar du enkelt lutningen för ett planare, mer ergonomiskt sittläge som gör resan både bekvämare och säkrare. Basen har 4 olika lägen och är försedd med kommer med en praktisk indikator som visar om babyskyddets sittläge är för plant.


PRODUKTBESKRIVNING

Features Adjustable Angle BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE 1180x830px

Justerbar lutning
I bilar med sluttande säten finns det risk att barnets huvud tippar framåt när de sitter i ett babyskydd. Med BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE justerar du enkelt lutningen för ett planare, mer ergonomiskt sittläge som gör resan både bekvämare och säkrare.

Features Height adjustable leg BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Höj- och sänkbart stödben
Stödbenet ger babyskyddets bas extra stabilitet via bilens golv. Det minimerar den tippande och roterande rörelsen, och minskar den framåtriktade kraft som ditt barn utsätts för vid en eventuell krock, vilket innebär ett ökat skydd. För att garantera en säker installation kan stödbenet justeras till exakt den höjd som passar bäst i din bil. Indikatorn, som är enkel att avläsa, visar när stödbenet står stabilt mot bilens golv.

Features Carry handles BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Handtag
De integrerade handtagen, som är bekvämt placerade på basens sidor och front, gör den enkel att bära och flytta.

Features Easy storage BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Enkel att förvara
Vi vet att småbarnsföräldrar har en massa saker som tar mycket plats. Därför har vårt mål varit att ge vår bas en design som gör den enkel att förvara. Stödbenet fälls upp så basen lätt kan placeras i bilens bagageutrymme eller på en hylla hemma.

Features ISOFIX ratchet system BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Justerbara ISOFIX-fästen
Med justerbara ISOFIX-fästen kan ISOFIX-armarna förlängas så du enkelt kan fästa eller ta loss basen från bilens ISOFIX-fästen. När bilens och basens ISOFIX-kopplingar länkats samman ska du föra basen så långt bak som möjligt i sätet. På så sätt hindras babyskyddet från att lyftas uppåt vid en eventuell krock.

SPECIFIKATIONER

INSTALLATION

  • Bakåtvänd montering 40 cm - 83 cm

VIKT & DIMENSIONER

H x B x D

45 - 72 x 44 x 64 cm

H x W x D (folded)

23 x 44 x 66 cm

Vikt

8.7 kg

H x W x D (extended)

72 x 44 x 64 cm

UTMÄRKELSER