BABY-SAFE i-SIZE

Maximal trygghet för din baby med nya BABY-SAFE i-SIZE
BABY-SAFE i-SIZE är vårt första babyskydd som är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129 (i-Size). BABY-SAFE i-SIZE är utformat för att skydda ditt barn och göra resan bekväm, direkt från födseln upp till 15 månaders ålder eller då barnet når en längd av 83 cm.

Passar (barnets storlek/vikt)


Baby SMÄBARN Barn

i-Size (ECE R129)

40 cm - 83 cm

Nyfödd - 13 kg

Nyfödd - 15 månader

KVALITETSSTANDARDER


  • Made in Germany

UTMÄRKELSER


PRODUKTFUNKTIONER

PLATS ATT VÄXA – LÄMPLIG FRÅN FÖDSELN UPP TILL 15 MÅNADERS ÅLDER

BABY-SAFE i-SIZE är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129 (i-Size) och kan användas direkt från födseln upp till 15 månaders ålder, eller tills barnet når en längd av 83 cm. Babyskyddet kommer med en insats för nyfödda som erbjuder extra stöd och dessutom ger utökat skydd vid en eventuell krock. Insatsen kan tas bort och höjden på huvudstödet justeras i takt med att ditt barn växer.

Highlight Flexible Space BABY SAFE i SIZE 1140x500px 72dpi

PATENTERAD LUTNINGSTEKNOLOGI GÖR RESAN SÄKRARE OCH SKÖNARE

Det är svårt att avgöra vilket sittläge som är bäst för det nyfödda barnet i bilen. Innan barnets muskler hunnits utvecklats tillräckligt är en planare sittställning oftast bekvämast, medan ett mer upprätt läge ger större säkerhet vid en eventuell krock. Med BABY-SAFE i-SIZE får du en enkel lösning på problemet – vår patenterade teknologi erbjuder din baby ett planare sittläge utan att kompromissa med säkerheten , och när du justerar huvudstödet justeras även barnets position. Med BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE ökar flexibiliteten ytterligare och ditt barn kan sitta ännu bekvämare och säkrare.

Highlight Lie Flat BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

TRYGGHET PÅ DITT BARNS FÖRSTA RESOR

Barn, och speciellt nyfödda, är de mest utsatta och ömtåliga passagerarna i bilen och de måste skyddas från alla tänkbara skador. Därför fokuserar vi uteslutande på att utveckla, testa, förbättra och tillverka bilbarnstolar som erbjuder högsta möjliga säkerhet och som överträffar de stränga normer som gäller i den nya säkerhetsstandarden ECE R129. När du köper en BABY-SAFE i-SIZE köper du samtidigt vår forskning och vårt starka engagemang i ditt barns säkerhet, vilket gör det möjligt för dig att tryggt njuta av era resor tillsammans.

Hightlight  Best in class BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

INSTALLATION

MONTERINGSALTERNATIV


on base no rebound bar vehicle list 20x20 new aw

Babyskydd på bas

Du kommer verkligen att uppskatta vår smarta babyskydds-bas vid de tillfällen då du vill ta ut eller lyfta in ditt sovande barn i bilen utan att riskera att väcka det. Basen monteras i bilen, och du tar loss samt fäster babyskyddet med ett enkelt handgrepp – utan krångel och utan att störa ditt barn.

Våra i-Size-bilbarnstolar kan placeras på alla platser i bilen som är godkända för i-Size. Titta i bilens instruktionsbok för att hitta i-Size-godkända placeringar.

Våra i-Size-bilbarnstolar kan placeras på alla platser i bilen som är godkända för i-Size. Titta i bilens instruktionsbok för att hitta i-Size-godkända placeringar.

belted 20x20 new aw

Bältad

Britax ger dig ökad flexibilitet eftersom du även kan fästa bilbarnstolen med bilens eget integrerade trepunktsbälte. Funktionen är extra praktisk när du vill flytta bilbarnstolen mellan olika bilar, och alla kanske inte har ISOFIX. Bältesguiden på bilbarnstolen visar hur du gör installationen på ett korrekt sätt.

Granska bilens instruktionsbok för att hitta lämpliga placeringar, och be din lokala återförsäljare att utföra en provinstallation i din bil innan du köper bilbarnstolen. (Be att installationen utförs av personal som utbildats av Britax.)

FÄRDRIKTNING


Bakåtvänd montering

40 cm - 83 cm


Travel System

EUME1094EU Travel System Base 1500x500px

På sittvagn


Basen är enkel att använda tillsammans med din barnvagn – något som underlättar vardagen, inte minst de dagar då du och ditt barn ska in och ut ur i bilen flera gånger. Du lyfter helt enkelt ut babyskyddet med ditt barn fastspänt, klickar fast det på barnvagnen – och ni är redo!

Alla babyskydd från Britax Römer kan fästas på valfri Britax barnvagn med våra CLICK & GO®-adaptorer. Våra babyskydd är också kompatibla med vagnar från andra ledande varumärken.

På bas


Du kommer verkligen att uppskatta vår smarta babyskydds-bas vid de tillfällen då du vill ta ut eller lyfta in ditt sovande barn i bilen utan att riskera att väcka det. Basen monteras i bilen, och du tar loss samt fäster babyskyddet med ett enkelt handgrepp – utan krångel och utan att störa ditt barn.

PRODUKTBESKRIVNING

Insats för nyfödda
Features Newborn Insert BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Speciellt utformad för att ge ditt spädbarn extra stöd. Insatsen för nyfödda, som följer med babyskyddet, gör det ombonat för din baby och utgör dessutom ett energiabsorberande skydd i händelse av krock.

Överlägsen Side Impact Cushion Teknologi (SICT)
Features SICT BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Vår förbättrade SICT ger överlägset skydd vid en sidokollision. Den minskar rörelsen och absorberar krockkraften samt leder bort den från ditt barn. För att bäst dra nytta av skyddet ställer du in och justerar SICT på den sidan av babyskyddet som är närmast en bildörr.

Patenterad lutningsteknologi
Features Lie Flat BABY SAFE i SIZE 1180x830px

Erbjuder en skönare och mer ergonomisk ställning för ditt nyfödda barn. Vår patenterade och integrerade lutningsteknologi gör det möjligt att justera sittställningen i förhållande till barnets längd. Barnets position förändras automatiskt när du justerar huvudstödet och ökar utrymmet i takt med att ditt barn växer. Även axelbanden justeras automatiskt när du ställer in huvudstödet.

Justerbart huvudstöd och sele
Features Adjustable headrest harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Vårt vadderade huvudstöd och fempunktssele är enkla att justera med bara en hand så de passar ditt barns längd. Kontrollera att huvudstödet är i rätt position – precis ovanför barnets axlar – innan du spänner fast selen.

Solskydd
Features Sun Canopy BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Solskyddet, med SPF 50+, skyddar mot såväl sol som vind, både i bilen och i barnvagnen. Fästpunkterna är bekvämt placerade på sidorna av handtaget så du enkelt kan bära babyskyddet även när solskyddet är uppfällt.

Fempunktssele
Features 5 point harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll.

Enkelt att ta av med CLICK & GO®-adaptorer
Features Easy release BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Basen är enkel att ta av, både från basenheten i bilen och från vagnen, och låter dig som förälder behålla en skonsam ergonomisk ställning. Med hjälp av handtaget på baksidan kopplar du loss babyskyddet och lyfter av det utan problem.

Justerbart handtag
Adjustable Handle BABY SAFE i SIZE 1180x830px

Det justerbara handtaget är enkelt att flytta när du ska sätta ner ditt barn i babyskyddet. Lås upp handtaget med sidoknapparna och för det sedan bakåt. När babyskyddet står på golvet rekommenderar vi att handtaget placeras i fullt bakåtläge för att förhindra att det gungar.

SPECIFIKATIONER

Montagu Montagu

VIKT & DIMENSIONER


H x B x D
58 x 44 x 67 cm

Vikt
4.8 kg

Godkännande


i-Size (ECE R129)

NEDLADDNINGAR


PASSAR
PRODUKTEN I
DIN BIL?

FIT FINDER®

PASSAR PRODUKTEN I DIN BIL?
Alla bilbarnstolar passar inte i alla bilar. För att säkerställa att du väljer rätt bilbarnstol, välj din bil för att se om BABY-SAFE i-SIZE passar.