ÄVENTYRET BÖRJAR MED RÄTT BABYSKYDD

Ditt barns födelse är starten på ett spännande äventyr för både dig och din baby. Med vår hjälp behöver du inte oroa dig för säkerheten på livets resa – luta dig tillbaka och se hur vi kan ge ditt barn en trygg och säker färd och en bra början på livets stora äventyr.

I BABY-SAFE i-SIZE är din nyfödda baby trygg och säker, direkt från dag ett. Babyskyddet följer den senaste säkerhetsstandarden (i-SIZE), och är utvecklad för att flexibelt kunna växa i takt med ditt barn. Med andra ord: med BABY-SAFE i-SIZE garanteras ditt barn högsta möjliga säkerhet och komfort från födseln upp till 15-månaders ålder.

Productbanner 1440x830px 1

BÄSTA SÄLLSKAPET FÖR EN SÄKER OCH BEKVÄM RESA

Växla smidigt mellan bil och barnvagn med Britax CLICK & GO®-system

ALLTID SÄKER OCH ENKEL INSTALLATION I BILEN

Med ett babyskydd från Britax blir det ännu enklare att njuta av vardagens alla äventyr. BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE och BABY-SAFE i-SIZE BASE är båda i-Size-produkter, och därför enkla att installera på ett säkert sätt i alla i-Size-bilar och nästan alla bilar med ISOFIX. Det betyder att du kan koppla av och känna dig trygg på varje resa med ditt barn. När basen väl är installerad fäster du babyskyddet med ett enkelt klick.

Eftersom alla bilar är olika har vi dessutom utvecklat en bas som passar alla bilsäten, oavsett lutning. Därför kan vi garantera att BABY-SAFE i-SIZE erbjuder ditt barn den säkraste och mest bekväma positionen.

BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE
BABY-SAFE i-SIZE BASE
Base 1180x830px 1
Travel System 1180x830px 1

FRÅN BIL TILL BARNVAGN MED ETT ENKELT KLICK

Resor kan vara mycket spännande. Så spännande att ditt barn kan behöva en liten tupplur för att kunna smälta alla nya intryck.

Tack vare vårt smidiga CLICK & GO ®-System är det riktigt enkelt att ta loss BABY-SAFE i-SIZE från basen, och du slipper att väcka ditt barn vid varje stopp. BABY-SAFE i-SIZE kan användas med alla barnvagnar från Britax, och fungerar dessutom tillsammans med många vagnar från andra tillverkare.

Britax barnvagnar
Barnvagnar från andra tillverkare

VAD ÄR i-SIZE?

i-Size är en del av EU:s nya säkerhetsstandard ECE R129 och fastställer reglerna för säkert bilresande med barn. Titta på vår film – där förklarar vi allt du som förälder behöver känna till om i-Size.

På Britax ser vi lagkrav som minimikrav när det gäller kvalitet och säkerhet kopplat till våra produkter. Med innovativ teknik och säkerhetsprinciper som sträcker sig långt utöver de lagliga kraven hjälper vi dig och din familj att njuta av livet – enkelt och tryggt.

Att resa med en nyfödd