KUNDSERVICE OCH KONTAKT

Oavsett om du har en fråga, behöver råd eller kanske har ett bra förslag till oss, så vill vi att du hör av dig till oss.

Titta gärna igenom vår omfattande lista på vanliga frågor och svar först.
Om du har frågor eller önskar mer information om våra produkter, kontakta någon av våra återförsäljare.

RESERVDELAR OCH EXTRA KLÄDSEL

Du hittar BRITAX original reservdelar och extra klädsel till din bilbarnstol från din närmaste BRITAX återförsäljare. Skulle de inte ha vad du söker kan de beställa från oss. Reservdelar till äldre bilbarnstolar (5-10 år) tillverkas inte längre. Bilbarnstolar är en säkerhetsprodukt som endast skall användas med originaldelar.

BRITAX kompatibilitet med andra barnvagnstillverkare

Våra babyskydd kan användas med BRITAX-vagnar, men passar även tillsammans med vissa andra barnvagnsmodeller på marknaden. Butikens utbildade personal kan hjälpa dig med eventuella adaptrar som behövs. Du kan även kontakta barnvagnstillverkaren för att få mer information.

Läs mer

BILBARNSTOL BÄLTES SPÄNNE

Tips! Ifall du har svårt att få låset att klicka fast ordentligt gör först så här. Ta bort grenbandslåset från stolen (lossa inte bandet från metallbeslaget). Spola låset i varmt vatten så att ev. smuts löser sig. Du kan ocskå lägga det kompletta grenbandet med lås i ljummet vatten med mild tvållösning så att smutsen löser sig. Detta brukar oftast vara tillräckligt för att få låset att fungera igen.


EUROPEAN CONTACTS: