BRIO CARE ÄR NU EN DEL AV BRITAX CHILDCARE

Nu är det alltså enklare än någonsin för dig att promenera och färdas med fullt förtroende. Våra innovativa bilbarnstolar och vår smarta serie av barnvagnar har nu fått tillökning i form av prisbelönta GO NEXT, den alltid så flexibla HAPPY, och SMILE som är redo för vad som helst, samt andra välkända modeller. Vår växande familj gör att du kan utforska världen utan begränsningar – från gatan till vägen och mer därtill.

BRIO logo 1180x600px

BRIO HAPPY har utgått från vårt sortiment. Söker du efter en användarmanual, vänligen gå till vår Videor och Handböcker sida.


KUNDSERVICE OCH KONTAKT

LIFESTYLE WG BRITAX SMILE II LagoonGreen07 outside BX 2015 300dpi

Oavsett om du har en fråga, behöver råd eller kanske har ett bra förslag till oss, så vill vi att du hör av dig till oss.


Titta gärna igenom vår omfattande lista på vanliga frågor och svar först.


Om du har frågor eller önskar mer information om våra produkter, kontakta någon av våra återförsäljare.

RESERVDELAR OCH EXTRA KLÄDSEL

Du hittar BRITAX original reservdelar och extra klädsel till din bilbarnstol från din närmaste BRITAX återförsäljare. Skulle de inte ha vad du söker kan de beställa från oss. Reservdelar till äldre bilbarnstolar (5-10 år) tillverkas inte längre. Bilbarnstolar är en säkerhetsprodukt som endast skall användas med originaldelar.

BRITAX KOMPATIBILITET MED ANDRA BARNVAGNSTILLVERKARE

Våra babyskydd kan användas med BRITAX-vagnar, men passar även tillsammans med vissa andra barnvagnsmodeller på marknaden. Butikens utbildade personal kan hjälpa dig med eventuella adaptrar som behövs. Du kan även kontakta barnvagnstillverkaren för att få mer information.

Läs mer

BILBARNSTOL BÄLTES SPÄNNE

Tips! Ifall du har svårt att få låset att klicka fast ordentligt gör först så här. Ta bort grenbandslåset från stolen (lossa inte bandet från metallbeslaget). Spola låset i varmt vatten så att ev. smuts löser sig. Du kan ocskå lägga det kompletta grenbandet med lås i ljummet vatten med mild tvållösning så att smutsen löser sig. Detta brukar oftast vara tillräckligt för att få låset att fungera igen.


EUROPEAN CONTACTS: