VÄLJ LAND

Bebisar och barn är vår mest dyrbara och ömtåliga last.

Bebisar har en känslig hud och ett immunförsvar som är under utveckling. De håller fortfarande på att anpassa sig till världen runt omkring. Därför anser vi att det bästa skyddet för barn i bil också är det mest skonsamma.

När det gäller bilbarnstolar tycker vi att ju renare tyger, desto bättre tyger. Det är därför vi anstränger oss lite extra för att se till att materialen i våra bilbarnstolar överträffar det lagen kräver av giftfria textilier.

Purity assured campaign page image1 label 2400x1000px

Du har förtroende för oss och vår expertis inom barnsäkerhet. Därför är det vårt jobb att inte bara skydda ditt barn vid en krock, utan att även försäkra dig om att vi är längst fram när det gäller att skapa rena produkter som är särskilt utformade för våra ömtåliga barn.

Purity assured campaign page image2 yarn 2400x1000px

Det är därför vi jobbar sida vid sida med våra partners, från den dag vi köper garnet till dess att den färdiga bilbarnstolen finns på hyllan hos våra återförsäljare. Det är därför vi alltid kräver det som är bäst för våra barn – inte bara det som är snabbast, billigast eller enklast.

Från noggranna oberoende tester som genomförs under flera stadier av tillverkningen, till minimikrav som går långt utöver det lagen kräver, och till de kompromisslöst strikta kvalitetskontrollstandarderna vi sätter för alla partners vi arbetar med.

Vår standard är hög eftersom våra barn förtjänar det allra bästa.

De ansträngningar som Britax har gjort inom detta område för bilbarnstolar under de senaste åren, fortsätter att resultera i mycket goda betyg vad gäller kemikalier i konsumenttester såsom Stiftung Warentest i Tyskland.

Purity assured campaign page image3 sewing 2400x1000px